Comunicare vizuală

Data: 
25.07.2020 - 30.08.2020

Din cele mai vechi timpuri, comunicarea prin intermediul semnelor și al imaginilor a ocupat un rol important în schimburile interumane. Percepția vizuală a constituit adeseori un centru în jurul căruia au gravitat și s-au succedat diferite etape în istoria artei și a arhitecturii, curente și tendințe în domenii diverse, de la desen și grafică la amenajări interioare, și mai recent, branding și advertising.

Trăim în era informației. Cu atât mai mult acum, informația vine spre noi sub diferite forme, încercând să ne capteze atenția. Ceea ce face diferența între mesajele recepționate și cele pe care le ignorăm, de multe ori, este calitatea vizuală pe care informația o îmbracă.

Suntem mai receptivi la un mesaj vizual simplu, atractiv, coerent, concis, convingător. O anumită grafică poate ancora un proiect vizual în tendințe actuale, ceea ce extinde segmentul de public interesat, sau îl poate condamna la a fi ignorat sau privit fără interes.

Atelierul de comunicare vizuală creativă are având ca scop inițierea în comunicarea prin design-ul grafic, logo-uri, afișe și diferite elemente de identitate vizuală. Se va produce, astfel, familiarizarea cu principiile, tehnicile şi etica comunicării prin design grafic.

Prin linie și simbol, suprafață și culoarea, text (dimensiuni, font, ierarhie), concept, compoziție, logo și afiș se pot realiza multe- de aceea o să fie dicutat fiecare aspect, în parte. La finalul atelierului, fiecare participant va fi invitat să își creeze propriul afiș.

Inscrie-te le eveniment

Doresc sa particip!

Doar lasă-ți numele, emailul și numărul de telefon, iar noi te vom contacta cât de curând ca să îți confirmăm participarea la curs.

Initiativa pentru

#inovarecivică

Proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, un program dezvoltat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile în parteneriat cu Romanian-American Foundation, sprijinit de Enel România și Ursus Breweries (www.inovarecivica.fdsc.ro)
Finanțat prin:
Dezvolat de:
În parteneriat cu:
Cu sprijinul:
Scopul proiectului Hub Inovativ Arhipera este creșterea potențialului de inovare al copiilor de gimnaziu, prin exerciții și jocuri creative. Derulăm activități în mai multe orașe, chiar și în comunitățile defavorizate, pentru a face inovarea accesibilă tuturor. Și tu poți inova, trebuie doar să crezi în ideile tale și să le testezi pentru a le îmbunătăți constant!
© 2020 @ INOHUB | Toate drepturile rezervate
Designed & Developed by 
calendarfacebook-official