septembrie 22, 2019
Proiecte Arhipera

Asociaţia ArhiPera îşi propune să îmbunătăţească condiţiile de viaţă ale grupurilor vulnerabile aflate în sărăcie extremă prin intermediul unei abordări integrate. Fiecare casă pe care o construim este unică şi contribuie la creşterea stimei de sine a familiei precum şi la sentimentul identităţii.

Read More
septembrie 22, 2019
Cultura inovării
Read More
septembrie 22, 2019
Surse ale inovarii

Peter Druker identifică, în lucrarea sa ,,Inovația și sistemul antreprenorial’’, câteva surse importante ale inovării. Acestea sunt oportunitățile neașteptate, sau neprevăzutul, disonanțele între așteptări și rezultate, sau incongruența, schimbările demografice, schimbări în percepție, receptivitate, dispoziție și înțelegere, noi cunoștiințe și descoperiri și, nu în ultimul rând, eșecurile.

Read More
septembrie 22, 2019
Nevoia de inovare

Care este nevoia de a inova? Ce nevoi sau, mai exact, ce tipuri de nevoi satisface inovarea?

Care sunt acele nevoi care, în absența inovării, nesatisfăcute, ar aduce prejudicii atât societății în general, cât și oamenilor, în particular?

Read More
septembrie 22, 2019
Tipuri de inovari

Tot ceea ce ne înconjoară este o inovație, majoritatea perfecționări ale unor inovații mai vechi, iar altele, mult mai puține, bazate pe invenții recente, cum ar fi telefonia mobilă.

Read More
septembrie 22, 2019
Ce este inovarea?

Provenind din grecescul eidos, cuvântul idee are o acoperire semantică vastă, acesta putând fi atât o opinie, un gând, o convingere, cât și, important pentru materialul de față, o formă de cunoaștere.

Read More
august 27, 2019
Energia vie

In momentul de fata, in Romania exista 2237 de localitati si 98871 de gospodarii neelectrificate. In general, copiii sunt cei mai afectati de acest factor, deoarece nu pot frecventa scoala. Fara curent electric, temele sunt dificil de terminat, mai ales iarna. Invatatul devine, astfel, un proces anevoios. Asociatia Arhipera a incercat sa gaseasca o solutie […]

Read More
august 27, 2019
Despre Hubul Inovativ Arhipera și nevoia de inovare socială

Change the color to match your brand or vision, add your logo

Read More
Initiativa pentru

#inovarecivică

Proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, un program dezvoltat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile în parteneriat cu Romanian-American Foundation, sprijinit de Enel România și Ursus Breweries (www.inovarecivica.fdsc.ro)
Finanțat prin:
Dezvolat de:
În parteneriat cu:
Cu sprijinul:
Scopul proiectului Hub Inovativ Arhipera este creșterea potențialului de inovare al copiilor de gimnaziu, prin exerciții și jocuri creative. Derulăm activități în mai multe orașe, chiar și în comunitățile defavorizate, pentru a face inovarea accesibilă tuturor. Și tu poți inova, trebuie doar să crezi în ideile tale și să le testezi pentru a le îmbunătăți constant!
© 2020 @ INOHUB | Toate drepturile rezervate
Designed & Developed by 
facebook-official