Evenimente

Aceste activități aparțin unor discipline în care lectorii Arhipera au dezvoltat expertiză și care sunt foarte utile tuturor celor care vor să fie creativi și inovativi, furnizându-le instrumentele necesare creației intelectuale, reprezentării și comunicării ideilor, transpunerii acestora în practică și comunicării proiectului.

Lansare Hub Inovativ Arhipera pentru comunitati defavorizate

Scopul proiectului “Hub Inovativ pentru comunitati defavorizate”este de a consolida cultura inovării pentru elevii de gimnaziu, aparținând comunităților rurale defavorizate, în vederea creșterii potențialului de inovare al copiilor.
Vezi evenimentul

Workshop-uri inovare @Atelierele Street Delivery

În cadrul atelierelor Street Delivery Quinet, Hub Inovativ Arhipera va ține workshop-uri de inovare pentru copii, care vor învăța bazele acestui domeniu, în timpul jocului cu piesele Lego. Participanții vor construi propriile mecanisme simple, clădiri imaginare și își vor pune în aplicare ideile, iar mentorii îi vor îndruma în acest sens.
Vezi evenimentul

Comunicare vizuală

25.07.2020 - 30.08.2020
Din cele mai vechi timpuri, comunicarea prin intermediul semnelor și al imaginilor a ocupat un rol important în schimburile interumane. Percepția vizuală a constituit adeseori un centru în jurul căruia au gravitat și s-au succedat diferite etape în istoria artei și a arhitecturii, curente și tendințe în domenii diverse, de la desen și grafică la amenajări interioare, și mai recent, branding și advertising.
Vezi evenimentul

Inovație în arhitectură

Atelierul de inovare Arhipera propune, într-un mediu interdisciplinar, creionarea unei baze teoretice pentru inovare în arhitectură și design, concomitent cu experimentarea acesteia în mod direct, printr-un proiect personal inovativ, derulat în cadrul atelierului.
Vezi evenimentul

Fotografie Creativă

Cele mai frumoase experiențe pe care le trăim împreună merită povestite. În cuvinte, sau cu lumină, căci o imagine valorează cât o mie de cuvinte. Ceea ce ne leagă este comunicarea, iar o imagine fotografică ne poate transmite bucurie sau melancolie, vorbind prin intermediul subiectului, culorilor, compoziției, simbolurilor.
Vezi evenimentul

Inovare în design

Prin atelierul de artă aplicată, design și decorațiuni interioare, participanții o să se apropie de spațiul care ne înconjoară, ca să învețe să îi ofere ceva din identitatea lor.
Vezi evenimentul

Introducere în Robotică

Cursul detaliază într-o manieră practică și plină de dinamism principiile de bază ale roboticii, pornind de la înțelegerea disciplinei bionicii, a similitudinilor și diferențelor dintre roboți și modelului lor.
Vezi evenimentul

Afla mai multe despre InoHub

Proiectul propune crearea unui spațiu al inovării, unde copiii să poată învăța, experimenta și pune în aplicare propriile idei. Scopul proiectului este creșterea potențialului de inovare al noilor generații.
Afla mai multe
Initiativa pentru

#inovarecivică

Proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, un program dezvoltat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile în parteneriat cu Romanian-American Foundation, sprijinit de Enel România și Ursus Breweries (www.inovarecivica.fdsc.ro)
Finanțat prin:
Dezvolat de:
În parteneriat cu:
Cu sprijinul:
Scopul proiectului Hub Inovativ Arhipera este creșterea potențialului de inovare al copiilor de gimnaziu, prin exerciții și jocuri creative. Derulăm activități în mai multe orașe, chiar și în comunitățile defavorizate, pentru a face inovarea accesibilă tuturor. Și tu poți inova, trebuie doar să crezi în ideile tale și să le testezi pentru a le îmbunătăți constant!
© 2020 @ INOHUB | Toate drepturile rezervate
Designed & Developed by 
bookfacebook-official