Introducere în Robotică

Ora: 
14:00 - 19:00

Cursul detaliază într-o manieră practică și plină de dinamism principiile de bază ale roboticii, pornind de la înțelegerea disciplinei bionicii, a similitudinilor și diferențelor dintre roboți și modelului lor. Atelierele folosesc materiale didactice de ultimă generație (Lego Mindstorms, Lego Educațional, Sofware de programare Lego EV3) și astfel, se produce apropierea de un domeniu important, actual și de viitor. Se învață atât principiile roboticii și ale programării, precum și limbajul de programare. Predarea noțiunilor se face prin experiment direct, prin ateliere de stimulare a creativităţii, prelegeri cu prezentare de imagini și comentarea de exemple.

Inscrie-te le eveniment

Doresc sa particip!

Doar lasă-ți numele, emailul și numărul de telefon, iar noi te vom contacta cât de curând ca să îți confirmăm participarea la curs.

Initiativa pentru

#inovarecivică

Proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, un program dezvoltat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile în parteneriat cu Romanian-American Foundation, sprijinit de Enel România și Ursus Breweries (www.inovarecivica.fdsc.ro)
Finanțat prin:
Dezvolat de:
În parteneriat cu:
Cu sprijinul:
Scopul proiectului Hub Inovativ Arhipera este creșterea potențialului de inovare al copiilor de gimnaziu, prin exerciții și jocuri creative. Derulăm activități în mai multe orașe, chiar și în comunitățile defavorizate, pentru a face inovarea accesibilă tuturor. Și tu poți inova, trebuie doar să crezi în ideile tale și să le testezi pentru a le îmbunătăți constant!
© 2020 @ INOHUB | Toate drepturile rezervate
Designed & Developed by 
calendarfacebook-official