Fotografie Creativă

Ora: 
14:00 - 19:00

Cele mai frumoase experiențe pe care le trăim împreună merită povestite. În cuvinte, sau cu lumină, căci o imagine valorează cât o mie de cuvinte. Ceea ce ne leagă este comunicarea, iar o imagine fotografică ne poate transmite bucurie sau melancolie, vorbind prin intermediul subiectului, culorilor, compoziției, simbolurilor. Printr-o singură fotografie, experiențele care ne taie răsuflarea ajung la toți prietenii, iar ceea ce ne face mai buni ne apropie și ne unește.

Într-o epocă în care oricine poate fotografia, diferența între o poză și o fotografie este făcută de cunoașterea unor elemente de bază ale vocabularului artei imaginii, de înțelegerea luminii, de capacitatea fotografiei de a evoca o situație anume, pe scurt, de a spune o poveste.

Atelierul de fotografie va face participanții să exploreze un nou domeniu, cel al imaginii create de ei înșiși, printr-un singură apăsare pe declanșator- anume fotografia. Alături de un aparat, ei își vor contura propriul limbaj fotografic, prin care vor surprinde realitatea pe care o văd doar ei. Vor învăța mai multe despre privirea fotografică, comunicarea prin această artă și despre subiectul fotografic.

Metodele de predare sunt prin experiment direct,  prin ateliere de stimulare a creativităţii, prezentări de imagini și incursiuni explicate în universul marilor fotografi.

Inscrie-te le eveniment

Doresc sa particip!

Doar lasă-ți numele, emailul și numărul de telefon, iar noi te vom contacta cât de curând ca să îți confirmăm participarea la curs.

Initiativa pentru

#inovarecivică

Proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, un program dezvoltat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile în parteneriat cu Romanian-American Foundation, sprijinit de Enel România și Ursus Breweries (www.inovarecivica.fdsc.ro)
Finanțat prin:
Dezvolat de:
În parteneriat cu:
Cu sprijinul:
Scopul proiectului Hub Inovativ Arhipera este creșterea potențialului de inovare al copiilor de gimnaziu, prin exerciții și jocuri creative. Derulăm activități în mai multe orașe, chiar și în comunitățile defavorizate, pentru a face inovarea accesibilă tuturor. Și tu poți inova, trebuie doar să crezi în ideile tale și să le testezi pentru a le îmbunătăți constant!
© 2020 @ INOHUB | Toate drepturile rezervate
Designed & Developed by 
calendarfacebook-official