Inovare în design

Ora: 
14:00 - 19:00

Prin atelierul de artă aplicată, design și decorațiuni interioare, participanții o să se apropie de spațiul care ne înconjoară, ca să învețe să îi ofere ceva din identitatea lor.

Cursul are ca scop realizarea unor obiecte de design și decorațiuni interioare, folosind noțiunile studiate în timpul atelierului. Astfel, arta creată de cursanți își va găsi aplicarea în obiecte pe care le pot utiliza în viața de zi cu zi. Vor dobândi noțiuni de bază despre culori, materiale, texturi și cum pot fi combinate pentru a obține un anumit efect, despre trasmiterea unui mesaj prin design și despre instrumente de lucru.

Material. Textură. Pattern. Mediul Ambiental. Elemente care compun designul interior.  Camera de zi și locul de luat masa. Bucătăria. Spații pentru relaxare. Spațiul de lucru. Biblioteca. Dormitorul. Terasa. Grădina. Spațiul personal. Participanții o să le înțeleagă rând pe rând. Predarea se face direct în timpul lucrului cu materiale, prin mood-board-uri, sau discuții generate de prezentări de imagini. Jocul cu materiale diferite și imagini decupate din reviste o să reprezinte, pentru copii, un mod nou de exprimare a ideilor proprii.

Inscrie-te le eveniment

Doresc sa particip!

Doar lasă-ți numele, emailul și numărul de telefon, iar noi te vom contacta cât de curând ca să îți confirmăm participarea la curs.

Initiativa pentru

#inovarecivică

Proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, un program dezvoltat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile în parteneriat cu Romanian-American Foundation, sprijinit de Enel România și Ursus Breweries (www.inovarecivica.fdsc.ro)
Finanțat prin:
Dezvolat de:
În parteneriat cu:
Cu sprijinul:
Scopul proiectului Hub Inovativ Arhipera este creșterea potențialului de inovare al copiilor de gimnaziu, prin exerciții și jocuri creative. Derulăm activități în mai multe orașe, chiar și în comunitățile defavorizate, pentru a face inovarea accesibilă tuturor. Și tu poți inova, trebuie doar să crezi în ideile tale și să le testezi pentru a le îmbunătăți constant!
© 2020 @ INOHUB | Toate drepturile rezervate
Designed & Developed by 
calendarfacebook-official