Inovație în arhitectură

Ora: 
14:00 - 19:00

Atelierul de inovare Arhipera propune, într-un mediu interdisciplinar, creionarea unei baze teoretice pentru inovare în arhitectură și design, concomitent cu experimentarea acesteia în mod direct, printr-un proiect personal inovativ, derulat în cadrul atelierului.

Participanții o să înțeleagă realțiile dintre inovare, invenție, creativitate și valoare în arhitectură și design.

Ce este inovarea? Tipuri de inovații. De la idee la realitate. Invenție vs. inovație. Cine inovează? Cultura inovației. Crearea mediului inovativ. Practica inovării. Metode de stimulare a creativității. Strategii inovative dinamice. Crearea echipei de inovare și desclanșarea inovațiilor. Arhitectul inovației. Demararea proiectului inovativ personal.

Predarea se face prin experiment direct, prin ateliere de stimulare a creativităţii, prelegeri cu prezentare de imagini și comentarea de exemple.

Inscrie-te le eveniment

Doresc sa particip!

Doar lasă-ți numele, emailul și numărul de telefon, iar noi te vom contacta cât de curând ca să îți confirmăm participarea la curs.

Initiativa pentru

#inovarecivică

Proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, un program dezvoltat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile în parteneriat cu Romanian-American Foundation, sprijinit de Enel România și Ursus Breweries (www.inovarecivica.fdsc.ro)
Finanțat prin:
Dezvolat de:
În parteneriat cu:
Cu sprijinul:
Scopul proiectului Hub Inovativ Arhipera este creșterea potențialului de inovare al copiilor de gimnaziu, prin exerciții și jocuri creative. Derulăm activități în mai multe orașe, chiar și în comunitățile defavorizate, pentru a face inovarea accesibilă tuturor. Și tu poți inova, trebuie doar să crezi în ideile tale și să le testezi pentru a le îmbunătăți constant!
© 2020 @ INOHUB | Toate drepturile rezervate
Designed & Developed by 
calendarfacebook-official