Lansare Hub Inovativ Arhipera pentru comunitati defavorizate

Ora: 
14:00 - 19:00

Scopul proiectului “Hub Inovativ pentru comunitati defavorizate”este de a consolida cultura inovării pentru elevii de gimnaziu, aparținând comunităților rurale defavorizate, în vederea creșterii potențialului de inovare al copiilor. Într-un mediu interdisciplinar, vom creiona o bază teoretică pentru inovare în design și tehnologie, concomitent cu experimentarea acesteia în mod direct, printr-un proiect personal inovativ, derulat în cadrul atelierului. Copiii vor încerca găsirea de soluții tehnologice pentru probleme de natură curentă, pornind de la mecanisme simple și ajungând până la programarea unor roboți capabili să preia activitățile umane.

Inscrie-te le eveniment

Doresc sa particip!

Doar lasă-ți numele, emailul și numărul de telefon, iar noi te vom contacta cât de curând ca să îți confirmăm participarea la curs.

Initiativa pentru

#inovarecivică

Proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, un program dezvoltat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile în parteneriat cu Romanian-American Foundation, sprijinit de Enel România și Ursus Breweries (www.inovarecivica.fdsc.ro)
Finanțat prin:
Dezvolat de:
În parteneriat cu:
Cu sprijinul:
Scopul proiectului Hub Inovativ Arhipera este creșterea potențialului de inovare al copiilor de gimnaziu, prin exerciții și jocuri creative. Derulăm activități în mai multe orașe, chiar și în comunitățile defavorizate, pentru a face inovarea accesibilă tuturor. Și tu poți inova, trebuie doar să crezi în ideile tale și să le testezi pentru a le îmbunătăți constant!
© 2020 @ INOHUB | Toate drepturile rezervate
Designed & Developed by 
calendarfacebook-official